fredag 17 april 2009

Nya pjuck

Idag har jag hunnit med både läkarbesök och barnmorskebesök. Mellan det var vi i Vasaparken med Moa och lekte. Moa är helt fascinerad av bilar och säger bil så fort hon ser en sådan, vilket är ganska ofta när man är utomhus... När vi sitter och äter i köket sitter hon så att hon är vänd mot fönstret och varje gång det åker förbi en bil (vilket som tur är inte är så jätteofta då fönstret vetter mot en innergård, men det finns några parkeringsplatser där) pekar hon och säger "bil!".

I Vasaparken finns det i alla fall en gammal lastbil som barnen kan leka i och på och i framsätet finns det två rattar. Moa tyckte det var jätteroligt att sitta där och låtsas köra, och lika roligt att sitta bredvid något annat barn som satt och svängde på ratten. (Moa hade lite svårt att nå fram till ratten.) Det blev också lek i sandlådan och gungning.

Vi hann också förbi Barnskospecialisten och äntligen köpa ett par vårskor till Moa, som hittills har varit tvungen att ha sina vinterkängor som är ungefär lika smidiga att gå i som ett par slalompjäxor. Det blev ett par adidaspjuck i storlek 20 (de på bilden), såå söta! Moa verkar älska dem för två gånger sedan vi kom hem har hon hämtat skorna och velat att vi ska sätta på henne dem, och sen har hon gått omkring i dem tills vi har tagit av dem (först för att hon skulle äta och sen för att gå och lägga sig).

Inga kommentarer: