söndag 22 februari 2009

Helgen i punkter

Fredag:
- Sushi framför Let's dance. Därefter de två sista avsnitten av Weeds, säsong 4.

Lördag:
- En massa plugg på bibblan.

- Bio (Mammut) och middag på tapasrestaurang med maken. Filmen var okej, men det kändes tyvärr som om jag redan hade sett den efter att ha sett trailern ett par gånger. Den var ganska förutsägbar också. Egentligen skulle vi på en fest, men värdinnan blev sjuk, och eftersom vi redan ordnat med barnvakt (Moas farmor) passade vi på att göra nånting på tu man hand, maken och jag.

Söndag:
- Pulkaåkning med hela familjen. Moa var måttligt road. Fast ganska kul verkade hon tycka att det var efter ett tag. Ju högre upp i backen vi släppte henne, ju roligare verkade hon tycka att det var. Däremot vägrade hon att gå i snön. När man försökte ställa ned henne på marken lyfte hon upp fötterna och vägrade att stå upp.

- Storhandling (>3000 kr) på Willys med hela familjen på eftermiddagen. Vi var tvungna att ta med vagnen eftersom Moa behövde sova. När vi handlat klart inser vi att vi inte får plats i bilen med alla kassar. Maken får åka hem i snöovädret (typ 30 km/h) och lämna av grejerna. Han åker dessutom fel ett antal gånger på vägen. 1,5 timmar får Moa och jag vänta på Willys innan han kommer tillbaka.

- Middag hemma hos mina föräldrar.

Inga kommentarer: