onsdag 7 januari 2009

Fixa hemma

Så var vi tillbaka i vardagen igen. Maken jobbar idag efter ett långt jullov. Till skillnad från Linda Skugge känner jag mig alltid lite nere dessa dagar. Fast det kanske bara är för att jag inte har nått jobb...

Vi kom i alla fall iväg till Ikea i förrgår, vi fick låna mina föräldrars bil, och min mamma passade Moa under tiden. Vi hann inte kolla på allt vi ville, men vi fick med oss en hel massa pryttlar hem. Igår skruvades det för fulla muggar. Vi köpte bland annat en Billybokhylla och en himla massa överhyllor. Vi hade redan två Billy och nu har vi en hel vägg helt täckt av hyllor. Vi har högt i tak så det är en ganska imponerande vägg. Har fortfarande inte riktigt bestämt mig för om hyllorna går för högt eller inte.

Till Moas rum köpte vi tre lampor i form av vita blommor med gröna sladdar. Egentligen ville vi ha lampor i form av moln att sätta på den himmelsblå fondväggen, men det verkar inte finnas. Men det blev väldigt fint med de här lamporna tycker jag och de ger ett väldigt mysigt sken.

Sen köpte vi en gardinstång och garndiner till Moas rum, men skruvarna tog slut så vi fick aldrig upp den. Måste köpa fler idag. Förutom en tur till stan är det lite städning här hemma som står på schemat. Skönt att det bara är tre dar kvar till helg!

Inga kommentarer: