söndag 4 januari 2009

Gott Nytt År!

Nu är vi hemma från landet. Ja vi kom redan i förrgår. Det är rätt skönt att vara hemma, det blir lite jobbigt med så mycket folk inpå en längre tid. Men det var trevligt, och Moa verkade ha roligt. Lite väl roligt kanske, för sista dagen vi var där var hon jättegnällig och troligen helt överstimulerad av alla människor som skulle skoja och busa med henne.

Makens faster hade med sig sin hund, en jättestor pudel. Den tyckte Moa var jätterolig och hon höll på och kröp fram till den och skulle peta på den hela tiden. När hunden tog ett skutt bakåt för att slippa bli tagen på tassarna kiknade Moa av skratt.

Svärföräldrarnas lantställe är inte direkt barnsäkrat, så man måste hela tiden hålla koll på Moa att hon inte river ned nått ömtåligt eller klättrar upp för trappan. Husets värmesystem bygger på varmluft som cirkulerar i huset och värmekällan sitter i hallen, så man kunde inte stänga till för att hindra Moa att komma åt trappan. Fördelen var att det fanns många som kunde hjälpa till att passa henne.

På nyårsafton hade vi även ett litet försenat julfirande med julklappsutdelning och vi fick ännu fler fina presenter, bla fick Moa ett aktivitetscenter (så himla roligt ord) med Nalle Puh, tofflor och mockasiner.

Igår var vi på Nationalmuseum och idag skulle vi åka till Ikea, men vi kom inte iväg för handbromsen hade frusit fast i bilen.

Inga kommentarer: