fredag 9 januari 2009

Matvrak

Den senaste tiden har Moa ätit väldigt bra. Hon äter mycket och gillar nästan allt. En del saker äter hon glatt en gång medans hon spottar ut det en annan. Men det vi märkt att hon konsekvent ratar är melon (honungs-, nät- och galia) och ananas. Hårda, svårttuggade saker gillar hon ju inte av naturliga skäl. Hon tuggar ett tag, men spottar ut sen. Det hon älskar är kiwi, klementin, tomat.

Jag är väldigt nyfiken på vad hon väger just nu, men jag orkar aldrig ta mig förbi BVC för att väga. Det känns inte som att hon har vuxit så mycket på längden dock, jag tycker byxorna sitter likadant som de gjort länge nu.

2 kommentarer:

Anonym sa...

va roligt med alla framsteg.
börjar märka så mkt med emilia nu också...senaste månaderna är hon med på ett helt annat sätt..e med när man pratar, fast det är mycket "titta", "där"...o pekande... fast när man pratar om något o hon hör något ord hon känner igen...skriker hon titta o pekar på det man har nämnt. :D

Helena sa...

Visst är det kul! Moa säger också titta hela tiden och pekar, fast man fattar inte alltid vad det är man ska titta på... Klocka säger hon också ofta (kocka/gocka). Säger man klocka till henne så tittar hon på sin handled. :-)