onsdag 25 juli 2007

Oväntat återseende

Jag såg filmen Darling i helgen. En av skådisarna var så otroligt bekant, men jag kunde inte för mitt liv placera honom. Min pojkvän kände också igen honom och efter ett tag kunde han inte hålla sig, utan var tvungen att kolla imdb. Det visade sig att killen heter Michael Lindgren och spelade Mårten i Ebba och Didrik! (Mårten var den bortskämda spydiga killen med ett helt rum fyllt med dyra leksaker som försöker "sno" Ebba från Philip.) Han såg precis likadan ut då som nu, och Nico som han spelar i Darling skulle kunna vara Mårten 20 år senare.

Jag älskade verkligen Ebba och Didrik! En av mina favoritscener är när Didrik vid matbordet säger till Ebba att han hatar henne, varpå Ebba blir jätteledsen. Hennes föräldrar försäkrar då Ebba om att Didrik inte alls menar vad han sagt och att folk säger så mycket som de inte menar. Men hur ska man då veta vad som är sant? utbrister då Ebba helt chockad och uppriktigt förundrad. Så sött (och sant).

Klicka på bilden för att se klippet från Ebba och Didrik på Youtube.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Du vet väl att SVT kör reprisen på Ebba o Didrik i sommar? Jag tror att den visas på söndagar.

Helena sa...

Det hade jag faktiskt helt missat! Har inte kollat på tv på evigheter. Tack för tipset! Jag såg att man kan se alla de redan visade avsnitten på svt:s hemsida, perfekt!

Anonym sa...

hehe tänkte precis också säga att det var ju han!
Shit vad stor han blivit. :p
Du vet väl att det går repris av Ebba & Didrik på lördagar? Klockan 19:00 om jag inte minns fel.
Om du inte kollat har du missat några avsnitt redan.

Kram

Anonym sa...

ah shit det müste varit den bästa serien ever. jag kommer ihüg lütarna de tuffa tjejerna dansade till. o när mürten var elak o släckte alla lamporna i rummet sü ebba blev rädd. o pappa reng. och yrla virvla virvelflicka. o i love you i just feel so sofically. hihi. mina barn ska lätt uppfostras med ebba&didrik.